Kjærlighet til gode råvarer

Kokkene hos Hansen & Andersen brenner for gode, ferske råvarer av sjømat, fisk og kjøtt og bruker mye tid på å kvalitetssikre og lete frem det aller beste som bestilles og ankommer butikken. Hver dag tilberedes ferdige lunsjretter, småretter og middag du kan ta med hjem med smakfullt tilbehør.  Skal du ha selskap, får du gjerne hjelp med å sette opp menyen samt gode tips om valg av råvarer, tilberedning og tilbehør som passer de ulike rettene.

Velkommen innom delikatessebutikken Hansen & Andersen når du er på jakt etter gode råvarer,  enten du skal lage hverdagsmat eller inviterer til selskap. Tilbered med kreativitet og kjærlighet og nyt et godt måltid med produkter fra Hansen & Andersen. Her leveres godt håndverk. Det kjennes på smaken!

Hansens Røkeri

Sjømat og andre delikatesser

Hansens Røkeri har lange tradisjoner i Drammen. Røkeriet ble grunnlagt av Olaf Harris Hansens i Schwartzgate 33 allerede i 1933. Mye har skjedd siden den gang, og bedriften er i dag en moderne produksjonsbedrift, viden kjent for sin enestående kvalitet på røkt ørret og laks.

Røkingen foregår på tradisjonelt vis slik det alltid har blitt gjort, uten juks med kunstig tilsatt røyksmak. Hver eneste dag kjøres det ut produkter rundt om i Norges land, ikke minst til Drammens delikatessebutikk Hansen & Andersen hvor Hansens Røkeri er medeier.

Morten Sire er stolt eier og driver av den tradisjonsrike drammensbedriften Hansens Røkeri hvor hovedfokuset er røking av ørret og laks samt leveranse av sjømat og andre delikatesser.

Axel Andersen A/S

Fra bås til bord.

Familiebedriften Axel Andersen har lange tradisjoner i Drammensområdet og ble etablert allerede  i 1872. Bare 27 år gammel ble Aksel Andersen daglig leder i familiebedriften og han ble med det 5. generasjon Andersen til å drive Axel Andersen AS videre. 13000 tonn kjøtt forberedes og skjæres hvert år og 50 dedikerte ansatte jobber i fabrikken på Gulskogen som forbereder og leverer kvalitetskjøtt i hele landet, ikke minst til delikatessebutikken Hansen & Andersen, hvor Aksel Andersen er medeier.